Koks detachering
Koksintermediair | Project Management | Referenties | Kosteninformatie | Aanvraag formulier | Contact
werving selectie
Maison van den Boer laat gerechten `voorp...

Deze winter lanceert Maison van den Boer The Dutch Masters┤ palate: de mooiste gerechten als een schilderij, ge´nspireerd op h... lees verder »
Koksintermediair

Freelance koks

Een Freelance kok is een goed opgeleide, allround vakman met ruime ervaring, daarnaast heeft hij zijn eigen specialiteiten en hij is in het bezit van een VAR (verklaring arbeidsrelatie winst uit onderneming) verklaring. Hij is zelfstandig ondernemer met één passie: 'het kookvak'.

Freelance koks worden o.a. ingezet bij bedrijven; met een tijdelijk gebrek aan zelfstandig werkende koks, afwezigheid van de Chef, Souschef of Patissier, bij bijzondere evenementen, als demo-kok tijdens beurzen of presentaties, als gastkok in uw bedrijf bij speciale thema-avonden of voor de verzorging van kooklessen. Ook bij HACCP-problemen, aanpassing van het keukenmanagement, opzetten van nieuwe keukens, menumanagement, foodstyling, productontwikkeling, kortom, freelancers zijn ruim inzetbaar.

keukenpersoneel zzp
Agemene voorwaarden